Paraules de Troia ja té web!

Fa més de quatre anys va néixer el blog. Uns mesos després, vaig començar a treballar en el sector editorial i a aprendre l’ofici. Al cap dʼun temps, vaig obrir aquest un perfil d’Instagram (@paraulesdetroia), primer, amb l’objectiu de ser un espai on compartir els meus textos i reflexions amb tots vosaltres, i amb el pas del temps, s’ha anat convertint en un calaix literari de recomanacions de llibres. I enmig de tot això, sense grans pretensions ni ambicions, he anat consolidant la meva carrera com a correctora de textos.

Poc que sabia jo, anys enrere, que la meva vida professional tindria aquest camí. I encara menys que algun dia tindria la meva pròpia pàgina web des de la qual oferir-vos tot el que sé i he après fins a dia d’avui. No sé a on em portarà tot això, el que sí sé és que la il·lusió m’hi ha empès i jo m’he deixat portar. Mentrestant, podeu fer una mica el xafarder per aquest nou racó de món que ja existia però que avui es vesteix de gala per a ser inaugurat de debò: https://paraulesdetroia.cat.

Així doncs, a partir dʼara trobareu totes les entrades del blog aquí i, per suposat, si mai els vostres escrits necessiten una passada de ribot, aquesta correctora i editora de textos us espera al mateix lloc de sempre: a Troia.

Benvinguts i benvingudes🧡✨

Helena


2 thoughts on “Paraules de Troia ja té web!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s