Orígens

“Fa una nit clara i tranquil·la, hi ha la lluna que fa llum,
els convidats van arribant i van omplint tota la casa
de colors i de perfums.”

Qualsevol nit pot sortir el sol, Sisa.

img_20160907_195145Sempre m’ha fascinat saber l’origen i el significat de tot el que m’envolta. Em pregunto una vegada rere l’altra per què som com som i la importància que té l’educació que hem rebut segons el lloc on hem nascut. Crec que totes les coses, fins i tot les més quotidianes i aparentment més banals, tenen una raó de ser que ens defineixen i ens configuren a cadascun de nosaltres.

No és d’estranyar, doncs, que em remunti a la mitologia grega per donar nom al blog que avui inicio. Diuen que la bellesa d’una de les dones més formoses de l’Antiga Grècia va desencadenar una guerra. No deixa de ser curiós, però potser és que, precisament, ens passem la vida lluitant per cercar això: la bellesa. Òbviament, quan parlo de “bellesa” no em refereixo a la física, sinó a la bellesa de ser i saber estar, de viure i conviure, de tots els objectes, esdeveniments i moments que ens fan ser qui som.

Crec que tots portem una Helena de Troia a dins i estem dotats d’una força infinita capaç de remoure mars i muntanyes. A tots, des del moment que naixem, se’ns encomana aquesta difícil, però tan bonica i intensa tasca anomenada vida, i això també significa derrotar qualsevol cavall que s’interposi al nostre camí.

Jo avui en començo un, de camí. I espero fer-ho amb tots vosaltres!

Benvingudes i benvinguts a la meva Troia particular!

Helena

Anuncis

6 thoughts on “Orígens

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s